گوشت 500 هزار تومانی معیار قیمت گذاری نیست، بعضی حباب ایجاد می نمایند

به گزارش مجله فروشگاه، اخیرا خبر هایی مبنی بر فروش گوشت با قیمت هر کیلو 500 هزار تومان منتشر شده است. مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور می گوید که عکس منتشر شده در مورد گوشت 500 هزار تومانی مربوط به گوشت قطعه بندی شده و درجه یک بوده و معیار قیمت گذاری نیست و باید برای معین قیمت گوشت به شقه آن توجه کرد.

گوشت 500 هزار تومانی معیار قیمت گذاری نیست، بعضی حباب ایجاد می نمایند

به گزارش ایسنا، افشین صدر دادرس در پاسخ به اینکه آیا قیمت دام زنده در روز های اخیر افزایش یافته است یا خیر، گفت: به علت افزایش تقاضا در روز های سرانجامی سال قیمت دام زنده از کیلویی 135 هزار تومان در ابتدای بهمن ماه به کیلویی 140 هزار تومان رسیده است.

وی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت قرمز و خبر های منتشر شده در مورد فروش گوشت کیلویی 500 هزار تومان نیز گفت: گوشت کیلویی 500 هزار تومان معیار و ملاک قیمت گذاری نیست. عکسی که اخیرا در این رابطه منتشر شده گوشت خورشتی درجه یک است و معیار ما برای مشخص قیمت گوشت باید قیمت لاشه یا شقه باشد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: وقتی لاشه را قطعه بندی می نمایند برحسب ضایعاتی که از آن خارج می گردد قیمت آن تغییر می نماید؛ بنابراین اگر می خواهیم برای مشخص قیمت گوشت شاخص داشته باشیم باید به جای گوشت قطعه بندی شده به لاشه آن توجه کنیم.

وی توضیح داد: افزایش قیمت دام قطعا روی قیمت گوشت تاثیر گذار است، اما این سو استفاده هایی که بعضی افراد در بازار گوشت می نمایند اثرات بیشتر از قیمت دام زنده دارد.

دادرس در سرانجام گفت: متاسفانه بعضی افراد در بازار گوشت حباب ایجاد می نمایند.

منبع: فرارو
انتشار: 1 اسفند 1401 بروزرسانی: 1 اسفند 1401 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 2195

به "گوشت 500 هزار تومانی معیار قیمت گذاری نیست، بعضی حباب ایجاد می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت 500 هزار تومانی معیار قیمت گذاری نیست، بعضی حباب ایجاد می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید