فراوری پری بیوتیک ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی

به گزارش مجله فروشگاه، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری، محسن نیک خواه مدیرعامل شرکت دانش بنیانی گفت: پری بیوتیک ها به زبان ساده، بعضی افزودنی های طبیعی برای افزایش سلامت محصولات حیوانی و تقویت سیستم ایمنی او و همچنین افزایش بهره وری محصول هستند. در واقع افزودنی های پری بیوتیک، باعث افزایش بهره وری می گردد.

فراوری پری بیوتیک ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی

وی همچنین اظهار داشت: با این محصول مصرف آنتی بیوتیک در حیوان کاهش می یابد و باعث می گردد در نهایت غذای سالم تری به مصرف انسانی برسد. این محصول در پرورش دام و طیور، زنبورداری و برای هر نوع حیوانی کاربرد دارد و انسان ها نیز از پری بیوتیک، استفاده می نمایند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان ادامه داد: این محصول بین 40 تا 80 درصد از محصول مشابه خارجی ارزان تر است و با توجه به اینکه خدمات گسترده ای در این شرکت به دامداری ها و مصرف نمایندگان، ارائه می گردد، محصول ما برتری های بسیاری نسبت به محصول و رقیب مشابه خارجی دارد.

به گفته وی، هر اقلیم و منطقه آب و هوایی کشور، احتیاج به مصرف نوع و میزان مشخصی از اینگونه محصولات دارد و با توجه به این حقیقت این شرکت به هر منطقه، خدمات خاص و مورد احتیاج آن منطقه را ارائه می نماید.

نیک خواه با اشاره به تحقیقات اجرا شده در این شرکت گفت: به دلیل اینکه هنوز بعضی مجوزها صادر نشده است و کارهای اداری انجام نگرفته است، علیرغم داشتن ظرفیت های بالای صادراتی، پیروز به صادرات نشده ایم، اما به خاطر کیفیت خوب محصول ایرانی در داخل، بازار قابل توجهی برای محصولات این شرکت وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 بهمن 1399 بروزرسانی: 24 بهمن 1399 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 1405

به "فراوری پری بیوتیک ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری پری بیوتیک ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید