جزئیات تغییرات قیمت کالاهای خوراکی در دومین ماه امسال
به گزارش مجله فروشگاه، خبرنگاران : مرکز آمار ایران تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف در منطقه ها شهری کشور را در اردیبهشت ماه امسال خاطرنشان کرد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از مرکز آمار ایران، در اردیبهشت ماه 1400 تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در منطقه ها شهری کشور به توضیح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با 3.8 درصد، رشته آش با 3.4 و برنج ایرانی درجه یک با 1.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها
در این گروه، اقلام ماهی قزل آلا با 2.1 درصد، گوشت گاو یا گوساله با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. بعلاوه در این گروه مرغ ماشینی با 5.5 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با 2, 4 درصد، ماست و دوغ پاستوریزه با 1.9 درصد بوده است. بعلاوه در این گروه تخم مرغ ماشینی با 11.4 درصد و روغن نباتی جامد با 3.4 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیمو ترش با 5.8 درصد و مغز بادام درختی با 5.2 درصد بوده است. بعلاوه در این گروه خربزه با 38.3 درصد، هندوانه با 29.6 درصد، موز با 18.5 درصد و پرتقال با 17 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نخود با 7.6 درصد، هویج فرنگی با 6.9 درصد، لپه و لوبیاچیتی با 6 درصد بوده است. بعلاوه در این گروه اقلام خیار با 22.8 درصد، بادمجان با 11.3 درصد و کدوسبز با 7.5 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار با 7.9 درصد، قند با 5.6 درصد و شکر با 3.5 درصد بوده است.
منبع: اقتصادنیوز