حاشیه های سلف دانشگاه ها در شروع سال تحصیلی، پشت پرده تاریخ جعلی غذا های دانشجویی چیست؟

در فضای دانشگاهی مسائل زیاد و حاشیه های فراوانی دیده می گردد که رزرو غذا و کیفیت آن در سلف دانشگاه هم از جمله این حاشیه ها است.

حاشیه های سلف دانشگاه ها در شروع سال تحصیلی، پشت پرده تاریخ جعلی غذا های دانشجویی چیست؟

به گزارش خبرنگار آیا شده فکر کنید چرا اغلب آدم ها خاطره مشترکی از بدترین غذا های خود در دوران سربازی و دانشگاه ها دارند؟. غذایی با کیفیت پایین و ارزش غذایی زیر خط فقر که از نسلی به نسل بعد انتقال می یابد.

کمتر دانشجویی را دیده اید که از دستپخت سرآشپز دانشگاه تعریف کند؛ در حالی که انتخاب غذا یکی از حقوق طبیعی دانشجویان در محیط دانشگاهی است که متناسب با سلیقه و ذائقه خود، غذای مورد نظر را انتخاب می نماید. متاسفانه کیفیت نامناسب غذا، عدم رعایت استاندارد های غذایی لازم و عدم تنوع غذایی در خیلی از دانشگاه ها، این حق انتخاب را از دانشجویان گرفته است و این مسئله سبب نارضایتی عمومی در بخش تغذیه ای دانشگاه ها شده است.

افرادی که دوران دانشجویی را سپری می نمایند، خاطرات تلخ و شیرین زیادی از این ایام دارند، اما غذا های دانشجویی و سلف دانشگاه دربردارنده حکایت متفاوتی است. خیلی ها که به غذا های خانگی و دست پخت مادرشان عادت نموده اند با دنیایی متفاوت در دانشگاه روبه رو می شوند.

زنجیره غذایی دانشجویان دانشگاه های مختلف در سراسر دنیا تفاوت های بارزی با یکدیگر داشته و ارزش های غذایی آن ها متفاوت است. این در حالی است که معمولا کیفیت غذای سلف های دانشجویی با قیمت غذا هم خوانی ندارد و به همین خاطر افزایش کیفیت غذا ها یکی از مهم ترین مطالبات دانشجویان است. کیفیت آنقدر مسئله دار است که دانشجویان در دانشگاه های مختلف دست به اعتراض می زنند و گاه و بیگاه عکس غذاهایشان روی زمین سلف دانشگاه گواه همین امراست.

سال هاست که در فضای دانشگاهی درباره سلف غذای دانشجویی حرف می زنند و به تازگی موضوع تاریخ گذشته بودن غذا ها و مواد اولیه سلف دانشگاه ها به چشم می خورد. جدیدترین اعتراض دانشجویی به وضعیت غذا ومواد اولیه مربوط به دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس است که به تازگی رخ داد. این دانشجویان با انتشار عکسی از تخم مرغ شکسته در شبکه های مجازی مدعی فاسد و تاریخ گذشته بودن صحبانه دانشگاه بودند.

در همین خصوص با مسعود رضایی، معاون دانشجویی تربیت مدرس گفت وگویی داشتیم.

او در رابطه با تغذیه دانشجویان خوابگاهی اظهار کرد: صبح امروز نامه ای در همین رابطه به دستم رسید و در حال پیگیری موضوع هستم؛ این در حالی است که نمی توان به واقعیت تمام گفت تغذیه دانشجویان از کیفیت لازم برخوردار است.

معاون دانشجویی تربیت مدرس با اشاره به تاریخ گذشته بودن تخم مرغ های صبحانه دانشجویان خوابگاهی اضافه کرد: نامه ای جهت پیگیری موضوع به پیمانکار و مدیر دانشجویی دانشگاه ابلاغ شده است تا تخم مرغ های فاسد سریع جمع آوری و به انبار عودت داده گردد.

رضایی گفت: دستور داده شده تا کارشناسان تغذیه در حین توزیع تخم مرغ و ... به آشپزخانه نظارت کافی را داشته باشند.

او با اشاره به آنالیز چند نمونه از تخم مرغ ها توضیح داد: تاریخ انقضای تخم مرغ های توزیع شده بین دانشجویان برای مصرف همچنان مجاز است، اما با این حال به این نمونه ها و توضیحات اکتفا ننموده و دستور عودت تخم مرغ ها را داده ایم.

معاون دانشجویی تربیت مدرس اظهار کرد: اقدامات لازم جهت آنالیز این موضوع به پیمانکار و مدیر دانشجویی داده شده است و در صورت ادامه دار شدن این مسئله، پیگرد قانونی مطابق با قوانین دانشگاهی برای آن ها اعمال می گردد.

او در انتها اضافه کرد: این وظیفه ما است که پیگیری لازم را اجرا کنیم و در برابر این مسائل کوتاه نخواهیم آمد.

بدون شک فعالیت مناسب، نشاط در زندگی و سلامت جسمی با غذای مناسب مهیا می گردد. به خصوص برای طیف دانشجو که آینده سازان این جامعه به شمار می روند. بنابراین باید با ارائه یک الگوی تغذیه ای سالم و استاندارد و نظارت بر تاریخ آن بتوان به این اهداف دست یافت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: بروزرسانی: 9 آبان 1398 شناسه مطلب: 414

به "حاشیه های سلف دانشگاه ها در شروع سال تحصیلی، پشت پرده تاریخ جعلی غذا های دانشجویی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حاشیه های سلف دانشگاه ها در شروع سال تحصیلی، پشت پرده تاریخ جعلی غذا های دانشجویی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید