طرز تهیه بستنی قهوه خانگی
به گزارش مجله فروشگاه، بسیاری از ما عاشق بستنی هستیم و بسیاری هم عاشق بستنی با طعم قهوه اما مصرف کافئین مشکلاتی را برای بعضی از ما ایجاد می نماید. به طور مثال اگر بعد از شام قهوه یا موکا بخوریم تا نزدیکی های صبح مضطرب و ناآرام هستیم. اما می توان برای این مشکل چاره ای اندیشید. اگر بستنی قهوه تان را خودتان درست کنید می توانید از قهوه بدون کافئین (دی کف) بهره ببرید و شب راحت بخوابید. در این صورت می توانید هم از درست کردن قهوه به وسیله خودتان لذت ببرید و هم از درست کردن یک بستنی خانگی برای روزهای گرم تابستانی. قبل تر در خصوص مزایای درست کردن قهوه های سرد صحبت نموده بودیم و قصد داریم از دستور تهیه دسرها، بستنی ها و نوشیدنی های سرد بیشتری با پایه قهوه صحبت کنیم. در این مطلب می خواهیم با استفاده از شیر، خامه و دانه های درشت قهوه یک بستنی قهوه خانگی درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه بستنی قهوه خانگی
- شیر خرید آنلاین یک ونیم فنجان
- شکر سه چهارم پیمانه
- قهوه دانه درشت (در صورتی که به کافئین حساسیت دارید از نوع دی کف بهره ببرید) یک ونیم فنجان
- نمک یک سر انگشت
- خامه غلیظ یک و نیم فنجان
- زده تخم مرغ پنج عدد
- پودر وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- قهوه یک چهارم قاشق چای خوری (آسیاب و الک شده)
طرز تهیه بستنی قهوه خانگی
مرحله اول
شیر را به همراه شکر، دانه های قهوه، نمک و نصف فنجان خامه داخل یک قابلمه میانه گرم کنید تا کاملا گرم شده و بخار آن بلند گردد اما به جوش نیاید. وقتی شیر گرم شد، در قابلمه را بگذارید، ظرف را از روی اجاق بردارید و بگذارید به مدت یک ساعت در دمای اتاق بماند.
مرحله دوم
خامه به جای مانده را داخل یک کاسه فلزی میانه بریزید. در یک کاسه فلزی بزرگ تر آب یخ بریزید، کاسه کوچک تر را داخل آن قرار دهید و یک الک روی هر دو کاسه قرار دهید. ظرف ها را کنار بگذارید
مرحله سوم
مخلوط شیر و قهوه را روی حرارت میانه گرم کنید تا دوباره گرم گردد (مراقب باشید به جوش نیاید!). در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ را هم بزنید. مخلوط شیر و قهوه گرم شده را روی زرده تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید تا دمای زرده ها با مخلوط شیر و قهوه یکی گردد اما نپزند! حالا مواد را به قابلمه برگردانید.
مرحله چهارم
یک شعله پخش کن زیر قابلمه بگذارید و مخلوط شیر، قهوه و زرده تخم مرغ را روی حرارت میانه قرار دهید و مواد را طوری هم بزنید که ته نشین نگردد. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط آنقدر سفت گردد که به هم زن دستی بچسبد. این کار ممکن است 10 دقیقه طول بکشد.
مرحله پنجم
مخلوط به دست آمده را داخل صافی بریزید و انقدر هم بزنید تا کاملا خامه ای گردد. دانه های قهوه داخل صافی را فشار دهید تا جایی که طعم قهوه کاملا خارج گردد. حالا می توانید قهوه ها را دور بریزید. پودر وانیل و قهوه آسیاب شده را داخل مواد بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملا خنک گردد.
مرحله ششم
حالا ظرف را داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد، سپس مواد را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید تا بستنی قهوه شما آماده گردد.
منبع: کتاب کاله