آشپزی

طرز تهیه پستو : بهترین پستو را در خانه تهیه کنید

نکته اصلی این دستور پستو کلاسیک، اضافه کردن ریحان در انتهای کار به جای مخلوط کردن همه چیز به یکباره است. به این ترتیب ریحان له نمی گردد و طعم خود را از دست نمی دهد و رنگ سبز پر طراوت خود را حفظ می نماید.

1 اردیبهشت 1399

بیابان سفید؛ اقامتگاهی گرم و راحت در سرمای قطب

روحیه کنجکاو و پرسشگر انسان ها یکی از دلایل پیشرفت و کشف مناطق جدید بوده است. این کنجکاوی در عصر اینترنت و ماهواره شاید لذت کشف بر روی کره زمین را دیگر به همراه نداشته باشد، اما دیدن مناطق عجیب با خصوصیات خاص هنوز هم در نهاد بسیاری از انسان ها وجود دارد....

10 اسفند 1398

جزیره لسبوس یونان جهنمی برای پناهندگان

یک روزنامه آلمانی در گزارشی به شرایط فاجعه بار پناهندگان در اردوگاه موریا در جزیره لسبوس یونان پرداخت که به گفته ساکنان آن مانند جنگل و جهنمی برای پناهندگان است.

24 دی 1398

طرز تهیه بهترین مرغ زعفرانی در فر

مرغ زعفرانی در فر از غذا های خوشمزه ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده نموده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.

21 آبان 1398

طرز تهیه سس شکلاتی به روش قنادی ها

چشم هایتان را ببندید و تصویر یک خوراکی خوشمزه را مجسم کنید. به چه چیزی فکر می کنید؟ برای خیلی از آدم ها این خوراکی با یک لایه شکلات مرغوب پوشانده شده یا ترکیبی از شکلات با خامه و مواد دیگر رویش خودنمایی می نماید. اگر شما هم یکی از آنها هستید و تنها بخاطر...

1 آبان 1398

بهترین سوغاتی های مادرید اسپانیا

بهترین سوغاتی های مادریداسپانیا کشوری بسیار زیبا با فرهنگ و آشپزی بسیار غنی است و پایتخت این کشور، شهر مادرید سالانه پذیرای میلیون ها گردشگر و توریست داخلی و خارجی است. یکی از دغدغه های مسافرانی که به مادرید سفر می نمایند بدون شک خرید سوغاتی و هدیه برای...

2 مهر 1398

محبوب ترین شهرهای توریستی دنیا &ndash قسمت اول

محبوب ترین شهرهای توریستی جهان در میان ایرانیانبسیاری از مردم ایران عاشق سفر هستند و به هر گوشه ای از جهان سفر می نمایند، به همین دلیل سهم عمده ای در شکوفایی صنعت توریسم جهانی دارند. اما در این میان و در طی سالیان متمادی شهرهایی از جهان نیز هستند که به...

3 شهریور 1398

طرز تهیه فالوده یزدی خانگی با نشاسته

فالوده یزدی از جمله دسرهای سنتی ایرانی است که به عنوان یک نوشیدنی خنک مورد استفاده قرار می گیرد. این نوشیدنی خوشمزه، با نشاسته درست شده و با شربتی از ترکیب شکر، گلاب و تخم شربتی مزه دار می شود.

20 مرداد 1398