2 طرز تهیه شکلات هالووینی به شکل عنکبوت و روح در 7 مرحله ساده

به گزارش مجله فروشگاه، اگه دنبال یه خوراکی خوشمزه و خاص برای هستید، شکلات هالووینی برترین انتخابه! شما می تونید با مواد ساده به راحتی شکلات های فانتزی به شکل عنکبوت و روح بسازید. این شکلات های فانتزی هم درست کردن شون آسونه، هم ظاهر بامزه و ترسناکی دارن و هرکسی رو ذوق زده می کنن. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه شکلات هالووینی عنکبوت و روح رو به شما آموزش بدیم.

2 طرز تهیه شکلات هالووینی به شکل عنکبوت و روح در 7 مرحله ساده

طرز تهیه شکلات هالووینی عنکبوت در یک نگاه

برای درست کردن شکلات هالووینی عنکبوت، اول بیسکویت های گرد ساده رو آماده کنید و کره بادام زمینی رو بیرون از یخچال بذارید تا کمی نرم بشه. بعد روی 12 تا از بیسکویت ها کمی کره بادام زمینی بمالید و 12 تای دیگه رو روشون بذارید تا مثل ساندویچ دو لایه بشن. حالا برای پاهای عنکبوت، چوب شورها رو از وسط نصف کنید و 8 تاشو دور هر بیسکویت فرو کنید. شکلات تخته ای خرد شده رو با روش بن ماری یا در مایکروویو (هر بار 20 تا 30 ثانیه با توان میانه) ذوب کنید و برای براق تر شدن یه قاشق چای خوری کره یا روغن نارگیل اضافه کنید.

بعد بیسکویت ها رو با انبر داخل شکلات بغلتونید تا کامل پوشیده بشن و روی کاغذ روغنی بچینید. وقتی شکلات هنوز نرمه، چشم های شکلاتی رو بچسبونید و برای ظاهر طبیعی تر کمی ترافل یا پودر کاکائو بپاشید. در نهایت، سینی رو حدود نیم ساعت توی یخچال بذارید تا شکلات ها سفت بشن. بعد از خنک شدن، شکلات های عنکبوتی تون آماده سرو هستن و می تونید تا چند روز توی یخچال نگه دارید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل درست کردن شکلات هالووینی فانتزی ادامه این مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه شکلات هالووینی عنکبوت (12 عدد)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بیسکویت گرد ساده (با سطح صاف)24 عدد
کره بادام زمینینصف لیوان فرانسوی دسته دار
چوب شور (نازک و بلند)48 عدد
شکلات تخته ای (با طعم دلخواه)250 گرم
کره یا روغن نارگیل1 قاشق چای خوری
ترافل یا اسپرینکل شکلاتیبرای تزیین شکلات هالووینی عنکبوت
چشم شکلاتی48 عدد (دست ساز با شکلات سفید و تلخ)

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 10 تا 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه شکلات هالووینی عنکبوت: حدود 40 تا 50 دقیقه

مراحل طرز تهیه شکلات هالووینی عنکبوت

طرز تهیه شکلات هالووینی عنکبوت و روح با استفاده از مواد ساده ای مثل چند عدد بیسکویت ساده، چوب شور، شکلات تخته ای و کره بادام زمینی قابل انجامه. شما می تونید به جای بیسکویت ساده از بیسکویت اورئو و به جای کره بادام زمینی از شکلات صبحانه بهره ببرید.

مرحله اول: مواد اولیه رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه شکلات هالووینی عنکبوت، ابتدا باید بیسکویت ها رو روی یه سطح صاف بچینید. بهتره بیسکویت هایی انتخاب کنید که سطح صافی دارن تا بعدا تزئین شون راحت تر بشه. کره بادام زمینی () رو هم حداقل برای 30 دقیقه بیرون از یخچال بذارید تا نرم بشه و راحت روی بیسکویت پخش شه.

شکلات تخته ای رو هم قبل از آغاز کار، خرد کنید تا موقع ذوب شدن زودتر آب بشه. اگه چشم شکلاتی آماده دارید که عالیه؛ وگرنه می تونید خودتون بعدا با شکلات سفید و تلخ درستش کنید.

در صورت تمایل، برای خرید کره بادام زمینی، انواع بیسکویت مانند بیسکویت گرد ساده و انواع شکلات مانند شکلات تخته ای می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: بدن عنکبوت رو درست کنید

الان وقتشه بیسکویت های ساندویچی تون رو بسازید. پس 12 عدد بیسکویت رو بردارید و روی هرکدوم نصف قاشق چای خوری کره بادام زمینی بمالید. زیاد نریزید که از کنارها بیرون نزنه. بعد اون 12 تا بیسکویت دیگه رو روی بیسکویت های آغشته به کره بادام زمینی بذارید تا مثل ساندویچ دو لایه بشه. این بیسکویت های ساندویچی رو با انگشت کمی فشار بدید تا هر دو لایه محکم به هم بچسبن.

اینجا کره بادام زمینی نقش چسب بین دو بیسکویت رو داره. فقط یادتون باشه اگه بیسکویت ها شکننده هستن، باید با احتیاط کار کنید که ترک نخورن.

مرحله سوم: پاهای عنکبوت رو نصب کنید

حالا باید پاها رو بسازید! برای این کار، هر کدوم از چوب شورها رو از وسط نصف کنید تا کوتاه تر بشن. برای هر عنکبوت 8 تا از این چوب شورهای نصف شده احتیاج دارید. شما باید 4 تا رو یه طرف بیسکویت فرو کنید و 4 تای دیگه رو سمت دیگه. پاها رو طوری جاگذاری کنید که منظم باشن و ظاهر بیسکویت شبیه یه عنکبوت واقعی بشه. اگه خواستید پاها محکم تر نصب بشن، می تونید یه ذره کره بادام زمینی یا شکلات آب شده در محل اتصال بمالید.

برای خرید انواع کراکر و چوب شور می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: شکلات رو ذوب کنید

برای روکش شکلاتی، شکلات های خرد شده رو داخل یه کاسه نسوز بریزید. بعد یه قابلمه آب روی حرارت ملایم بذارین و کاسه رو روش قرار بدید؛ حواس تون باشه ته کاسه با آب تماس نداشته باشه. شکلات های خرد شده رو مرتب هم بزنید تا کم کم ذوب و براق بشن. اگه از مایکروویو استفاده می کنید، شکلات خرد شده رو داخل یه ظرف شیشه ای یا سرامیکی بریزید.

مایکروویو رو روی قدرت میانه تنظیم کنید. حالا ظرف شکلات رو به مدت 20 تا 30 ثانیه داخل مایکروویو بذارید. سپس، شکلات رو بیرون بیارید و با قاشق یا کاردک هم بزنید. دوباره به همون صورت برای 20 تا 30 ثانیه شکلات رو در مایکروویو گرم کنید و هم بزنید. این کار رو تا زمانی ادامه بدید که حدود 80 درصد شکلات ذوب بشه.

در آخر، حرارت باقیمونده شکلات خودش بقیه تکه ها رو ذوب می کنه. پس دیگه شکلات رو حرارت ندید تا نسوزه. برای اینکه شکلات تون حالت روان تر و براق تری داشته باشه، می تونید یه قاشق چای خوری کره یا روغن نارگیل هم بهش اضافه کنید. نکته مهم اینه که حرارت نباید خیلی زیاد باشه؛ وگرنه بافت شکلات اصطلاحا بریده می شه و دیگه درست ذوب نمی شه.

برای خرید کره و روغن نارگیل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: بیسکویت ها رو با شکلات بپوشونید

الان هیجان انگیزترین بخش طرز تهیه شکلات هالووینی آغاز می شه! هر بیسکویت رو با یه چنگال یا انبر مخصوص شیرینی بردارید و کاملا داخل شکلات ذوب شده بغلتونید تا همه قسمت هاش با شکلات پوشیده بشه. بعد آروم بالا بیارید تا شکلات اضافی بچکه؛ بیسکویت های آغشته به شکلات رو روی یه سینی بذارید که با کاغذ روغنی پوشیده شده. همین کار رو برای همه بیسکویت ها تکرار کنید. اگه دیدید شکلات وسط کار یه کم سفت شد، دوباره کمی گرمش کنید تا روان بشه. سعی کنید سطح بیسکویت ها خیلی صاف و تر و تمیز دربیاد تا موقع تزئین خوشگل تر به نظر برسن.

مرحله ششم: چشم ها رو بچسبونید

تا شکلات هنوز کاملا خودش رو نگرفته، سریع چشم های شکلاتی رو جلوی هر بیسکویت بچسبونید. دو تا چشم برای هر عنکبوت کافیه تا بامزه و ترسناک بشه! اگه چشم آماده ندارید، با شکلات سفید یه دایره کوچیک درست کنین و با شکلات تلخ یه نقطه وسطش بذارین تا شبیه مردمک بشه. اگه بخواید ظاهر عنکبوت ها طبیعی تر به نظر بیاد، می تونید کمی ترافل شکلاتی یا پودر کاکائو روی بدن شون بپاشید. این کار باعث می شه یه حالت پرزدار و واقعی تر پیدا کنن.

مرحله هفتم: شکلات هالووینی رو خنک کنید

حالا سینی حاوی شکلات های هالووینی رو برای 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال بذارید تا کاملا خودشون رو بگیرن و شکلات ها سفت بشن. بعد از اینکه سفت شدن، آروم از روی کاغذ روغنی جداشون کنید تا ظاهرشون خراب نشه. اگه توی محیط گرم سرو می کنین، بهتره تا لحظه پذیرایی این شکلات های هالووینی رو توی یخچال نگه دارید تا ذوب نشن و ظاهرشون به هم نریزه.

مرحله آخر: شکلات هالووینی عنکبوت رو سرو و نگهداری کنید

الان دیگه عنکبوت های شکلاتی خوشمزه تون آماده شدن! پس شما می تونید این شکلات های هالووینی رو توی ظرف سرو بچینید. برای نگهداری، شکلات های عنکبوتی رو داخل ظرف دربسته توی یخچال بذارید؛ اینطوری تا چهار پنج روز تازه و خوشمزه می مونن.

اگه محیط خنکه، می تونید تا دو روز هم بیرون از یخچال نگه دارید. پیشنهاد می کنیم موقع سرو، کنار هر عنکبوت یه کم پودر بیسکویت یا پودر کاکائو بریزید تا مثل خاک یا تار عنکبوت به نظر بیاد و ظاهرش حسابی خاص تر بشه.

روش تهیه شکلات هالووینی روح

طرز تهیه شکلات هالووینی روح به این ترتیبه که ابتدا باید حدود 250 گرم شکلات سفید رو خرد نموده و با یا در مایکروویو (با توان میانه و بازه های زمانی کوتاه) ذوب کنید تا کاملا روان و براق بشه. بعد یه سینی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و با قاشق، شکلات ذوب شده رو به شکل قطره ای یا بیضی روی کاغذ بریزید تا فرم بدن روح پیدا کنه.

با پشت قاشق، کمی شکلات سفید ذوب شده رو بکشید تا قسمت پایین پهن تر و موج دار بشه. وقتی هنوز شکلات نرمه، 2 عدد چیپس شکلاتی یا دانه شکلات تلخ برای چشم ها بذارید و در صورت دلخواه یه دونه کوچیک دیگه هم برای دهان اضافه کنید. این سینی رو حدود 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال بذارید تا شکلات ها کاملا سفت بشن.

نکات مهم در طرز تهیه شکلات هالووینی

  • بیسکویت ها رو حتما روی سطح صاف بچینید تا راحت تر بتونید تزئین کنید.
  • کره بادام زمینی رو کمی نرم کنید تا راحت روی بیسکویت پخش بشه و دو لایه بیسکویت خوب به هم بچسبن.
  • هنگام گذاشتن پاهای عنکبوت، با ملایمت کار کنید تا بیسکویت ها و چوب شورها نشکنن.
  • شکلات رو مرحله به مرحله ذوب کنید و زیادی حرارت ندید تا نسوزه و بافتش خراب نشه.
  • اگر شکلات کمی سفت شد، دوباره کمی گرمش کنید تا روان و براق بمونه.
  • بیسکویت ها رو کاملا داخل شکلات بغلتونید و اجازه بدید شکلات اضافی بچکه تا سطحش صاف و تمیز بشه.
  • چشم ها و تزئینات رو وقتی شکلات هنوز نرمه بچسبونید تا محکم بچسبن.
  • برای ظاهر طبیعی تر، کمی ترافل شکلاتی یا پودر کاکائو روی بدن عنکبوت ها بپاشید.
  • بعد از آماده شدن، سینی شکلات ها رو حداقل 20 تا 30 دقیقه توی یخچال بذارید تا شکلات ها سفت بشن.
  • شکلات های آماده شده رو داخل ظرف دربسته نگه دارید تا تازه بمونن و شکل شون حفظ بشه.

فوت و فن های خوشمزه شدن شکلات هالووینی

شکلات عنکبوتی رو می تونیم بدون کره بادام زمینی هم درست کنیم؟

بله، به جای کره بادام زمینی می تونید از انواع شکلات صبحانه بهره ببرید.

می شه از شکلات تخته ای تلخ یا شیری استفاده کنیم؟

حتما، طعم شکلات به خودتون بستگی داره؛ فقط مراقب باشید موقع ذوب کردن نسوزه.

اگه چشم شکلاتی آماده نداشتیم چیکار کنیم؟

می تونید با شکلات سفید روی کاغذ روغنی یه دایره بسازید و با شکلات تلخ یه نقطه برای مردمک درست کنید. طبیعتا این چشم های دست ساز رو باید چند دقیقه داخل یخچال بذارید تا سفت بشن.

چقدر طول می کشه تا شکلات ها کاملا سفت بشن؟

معمولا 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال کافیه.

برترین روش برای ذوب کردن شکلات چیه؟

روش بن ماری یا مایکروویو با توان میانه و حرارت کوتاه برترین نتیجه رو می ده.

اگه بیسکویت ها شکستن، چیکار کنیم؟

می تونید از کره بادام زمینی یا شکلات ذوب شده برای چسبوندن تکه ها بهره ببرید و به شکل عنکبوت کامل شون کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 5 آبان 1404 بروزرسانی: 5 آبان 1404 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 2429

به "2 طرز تهیه شکلات هالووینی به شکل عنکبوت و روح در 7 مرحله ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه شکلات هالووینی به شکل عنکبوت و روح در 7 مرحله ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید