طرز تهیه سالاد پیازچه؛ تجربه یک طعم بی نظیر
به گزارش مجله فروشگاه، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیبات کاملی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد پیازچه یکی از انواع سالاد های سرد است که از ترکیب پیازچه با جعفری، فلفل سبز، زیتون، گوجه فرنگی، پنیر فتا، روغن زیتون و... تهیه میگردد که به علت داشتن پیازچه و جعفری عطر و طعم فوق العاده ای دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سالاد تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد پیازچه
پیازچه: 2 شاخه
فلفل سبز: 2 عدد
جعفری: 2 شاخه
زیتون: 1 پیمانه
گوجه فرنگی: 2 عدد
پنیر فتا: 1 فنجان
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: به مقدار دلخواه
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به پنیر فتا
در گذشته از پنیر منحصراً در سفره صبحانه استفاده می شد؛ اما امروز پنیر در تهیه و پخت انواع غذا ها کاربرد دارد. پنیر فتا (رسیده در آب نمک) یکی از انواع پنیرهاست که ریشه یونانی دارد و در ظاهر به پنیر لیقوان شبیه است. ارزش غذایی این پنیر بسیار بالاست که شامل مقادیر زیادی کلسیم و ویتامین های گروه B می گردد. این پنیر نسبتاً شور است، به همین علت توصیه می گردد در اضافه کردن نمک به غذایی که پنیر فتا دارد، دقت کنید.
2 ـ نکات مربوط به روغن زیتون
روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:
1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای مشخص کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.
3 ـ نکات مربوط به فلفل سبز
فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین c است که در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی رگ های قلب، کنترل دیابت، پاک سازی ریه و افزایش اشتها نقش مهمی دارد. فلفل هالوپینو یکی از خوشمزه ترین انواع فلفل سبز است که طعم تند و طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع ترشی و غذا گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه این سالاد می توانید از هر نوع فلفل تند یا شیرین که مطابق ذائقه شما باشد، بهره ببرید.
طرز تهیه سالاد پیازچه
1 ـ برای آغاز کار ابتدا پیازچه را به صورت کامل خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. فلفل سبز، جعفری و گوجه فرنگی را هم خرد کنید و به پیازچه خرد شده اضافه کنید. حالا زیتون بدون هسته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و همراه با پنیر فتا خرد شده به کاسه سالاد اضافه کنید.
2 ـ مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس روغن زیتون، فلفل قرمز، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند. سالاد آماده شده را بده مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد سالاد طعم بگیرند؛ سپس سرو کنید، نوش جان.
منبع: فرارو