طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا

به گزارش مجله فروشگاه، ماکارونی با پنیر گودا یک غذای لذیذ و خوشمزه است که ترکیب بی نظیری از طعم های خامه ای پنیر گودا و بیکن سرخ شده را به شما می دهد. این دستور پخت ساده، اما خوشمزه می تواند گزینه ای عالی برای یک شام خانوادگی یا مهمانی های محبت آمیز باشد. با مواد اولیه ای که در دسترس دارید، به راحتی می توانید یک پاستا با پنیر گودا نرم و خوش طعم تهیه کنید که همه اعضای خانواده از آن لذت ببرند. در ادامه طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا را با تمام نکاتی که باید بدانید بخوانید.

طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با پنیر گودا

  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • پنیر گودای رنده شده خبرنگاران 85 گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده خبرنگاران 30 گرم
  • ماکارونی 340 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
  • بیکن 100 گرم

طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا

مرحله اول: تهیه سس تخم مرغ و پنیر

در یک کاسه میانه، ابتدا دو عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال آن قدر بزنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس پنیر گودای رنده شده و پنیر پارمزان رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید؛ در ادامه فلفل سیاه تازه آسیاب شده را هم روی مواد بپاشید و دوباره همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و خامه ای به دست بیاید. این مخلوط پایه سس شما خواهد بود، پس مطمئن شوید که مواد کاملاً با هم مخلوط شده باشند.

مرحله دوم: پختن ماکارونی

یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید؛ وقتی آب آغاز به جوشیدن کرد، حدود دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا طعم دار گردد؛ بعد از اضافه کردن نمک، 340 گرم ماکارونی را داخل آب جوش بریزید؛ هنگام پخت، مرتب ماکارونی ها را هم بزنید تا به هم نچسبند و به صورت یکنواخت بپزند.

اسپاگتی را تا زمانی بپزید که بافت آن سفت و کمی دندان گیر باشد که در آشپزی ایتالیایی اصطلاحا به آن آل دنته می گویند. معمولاً این زمان حدود یک دقیقه کمتر از اندازه زمان توصیه شده روی بسته بندی ماکارونی است. ماکارونی را آبکشی کنید؛ قبل از اینکه اسپاگتی را آبکشی کنید، حدود 2 پیمانه از آب پخت آن را با ملاقه بردارید و کنار بگذارید، چون بعداً برای تهیه کردن سس به آن احتیاجخواهید داشت.

مرحله سوم: تفت دادن بیکن

در همین حین که پاستا در حال پختن است، یک تابه بزرگ (حدود 30 سانتی متر) را روی حرارت میانه قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره داخل آن بریزید تا گرم گردد. وقتی روغن داغ شد، 100 گرم بیکن کاپو که به صورت مکعبی خرد نموده اید را به تابه اضافه کنید.

قطعات بیکن را حدود پنج دقیقه تفت دهید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا به طور یکنواخت سرخ شوند. زمانی که بافت بیکن آغاز به ترد شدن کرد، حرارت را کم کنید تا گوشت نسوزد و روغن نسوخته باقی بماند.

مرحله چهارم: افزودن آب لعاب دار به سس تخم مرغ و پنیر

در این مرحله، حدود 1/4 پیمانه از آبی که هنگام پخت ماکارونی کنار گذاشته اید را کم کم و به آرامی به مخلوط تخم مرغ و پنیر اضافه کنید. در حین اضافه کردن آب، با همزن دستی یا چنگال مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا ترکیب نرم، خامه ای گردد و دانه های پنیر یا تخم مرغ در آن دیده نگردد. این کار یاری می نماید سس شما به درستی شکل بگیرد و بافت صافی داشته باشد.

مرحله پنجم: اضافه کردن ماکارونی آبکش شده به بیکن سرخ شده

بلافاصله بعد از اینکه ماکارونی را آبکشی کردید، ماکارونی داغ را داخل تابه ای که بیکن در آن سرخ شده است بریزید. با استفاده از انبر یا دو چنگال، پاستا را به آرامی با پانچتا مخلوط کنید تا طعم روغن و تکه های گوشت به خوبی به اسپاگتی منتقل گردد. این مرحله باید سریع انجام گردد تا حرارت پاستا حفظ گردد و در مرحله بعد، سس به خوبی با آن ترکیب گردد.

مرحله ششم: افزودن سس تخم مرغ و پنیر به ماکارونی

در حالی که ماکارونی هنوز داغ است و به بیکن اضافه شده است، مخلوط تخم مرغ و پنیر را به آن اضافه کنید. هم زمان با افزودن سس، ماکارونی را به طور مداوم و آرام با دو چنگال هم بزنید تا همه رشته ها به خوبی با سس آغشته شوند. دقت کنید که این کار را با ملایمت انجام دهید تا رشته های ماکارونی نشکنند. این مرحله حدود سه دقیقه طول می کشد.

اگر احساس کردید سس کمی غلیظ یا چسبنده شده است، اندازه بیشتری از آب پخت پاستا که کنار گذاشته اید (هر بار حدود 1/4 پیمانه) را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به غلظت دلخواه برسید. ممکن است اندازه زیادی از آب پاستا را احتیاج داشته باشید و این کاملاً طبیعی است؛ این آب به خامه ای شدن و لطافت سس یاری می نماید.

در خاتمه، ماکارونی با پنیر گودا را بلافاصله و در حالی که هنوز داغ است سرو کنید. روی هر بشقاب اندازهی فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید تا طعم نهایی تکمیل گردد.

نکات تکمیلی برای تهیه ماکارونی با پنیر گودا

راز یک آشپزی پیروز رعایت کردن نکات ریز است؛ با خواندن نکات ریز ماکارونی خوشمزه تر تهیه و مزه آن لذت ببرید:

انواع مواد جایگزین بیکن برای طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا

در دستور پخت ماکارونی با پنیر گودا به جای بیکن می توانید از گزینه هایی مانند گوشت چرخ نموده، ژامبون گوشت یا مرغ، سوسیس مرغ یا گوشت بهره ببرید که طعمی مشابه و بافتی دل چسب دارند. برای گزینه های سالم تر، سینه مرغ گریل شده یا بوقلمون دودی هم انتخاب خوبی هستند. اگر در پی جایگزین گیاهی هستید، می توانید از قارچ سرخ شده با کمی سس سویا نیز بهره ببرید.

استفاده از فرم های متنوع ماکارونی

اگر به ماکارونی فرمی علاقه دارید، می توانید از انواع ماکارونی با فرم های صدفی، پیچی، پنه، پروانه ای و فتوچینی نیز بهره ببرید.

افزودن طراوت و تازگی به ماکارونی با نخود فرنگی

برای اینکه پاستا کمی سبک تر و تازه تر گردد، اندازه کمی نخودفرنگی ریز را در آخرین لحظات پخت به آن اضافه کنید. این کار هم رنگ غذا را زیباتر می نماید و هم طعمی متفاوت به آن می بخشد.

آشنایی با پنیر گوادای خبرنگاران

پنیر گودا خبرنگاران، پنیری نیمه سخت با بافتی لطیف و طعمی ملایم و خامه ای است که از شیر گاو تهیه می گردد. این پنیر پس از حرارت تماشا به خوبی ذوب شده و کمی کش می آید، که آن را برای تهیه انواع غذاهای گرم مانند پنینی، پاستا، گراتن سیب زمینی و اسنک های متنوع ایده آل می سازد. این محصول سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 13 خرداد 1404 بروزرسانی: 13 خرداد 1404 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 2413

به "طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید