طرز تهیه انواع گراتن پاستا با مرغ،بادمجان،سیب زمینی یا سوسیس بدون فر

به گزارش مجله فروشگاه، گراتن هم از آن دسته پیش غذاها و غذاهای فرنگی خوشمزه و آسان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می زند. گراتن یک غذای فرانسوی است و علاوه برای انواع گراتن سیب زمینی، بادمجان، گوشت، مرغ و … گراتن پاستا هم از جمله محبوب ترین انواع گراتن و البته انواع پاستا ساده است. گراتن پاستا را هم به صورت گیاهی و بدون گوشت با سیب زمینی یا بادمجان یا با گوشت چرخکرده، مرغ و حتی ژامبون و سوسیس درست کنید. طرز تهیه انواع گراتن پاستا با انواع گوشت یا به صورت گیاهی با بادمجان و سیب زمینی و طرز تهیه سس بشامل را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه انواع گراتن پاستا با مرغ،بادمجان،سیب زمینی یا سوسیس بدون فر

طرز تهیه انواع گراتن پاستا

مواد لازم

پاستا پنه (یا هر مدلی که دلخواه شماست، حتی ماکارونی رشته ای) : 1 بسته

گوشت چرخ نموده: 250 گرم

پیاز : 1عدد عظیم

قارچ : 150 گرم

فلفل دلمه ای: 1عدد نگینی خرد شده

رب گوجه : 2 قاشق

پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه

نمک وفلفل وپاپریکا به مقدار دلخواه

طرز تهیه

برای درست کردن گراتن پاستا که مراحل پخت آن شبیه لازانیا است ابتدا باید مایه گراتن را آماده کنید. برای این کار ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.وقتی پیازها سبک شدند گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید.

وقتی رنگ گوشت عوض شد نیمی از از فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و قارچ ورقه ایی خرد شده را اضافه کنید. وقتی آب قارچ ها گرفته شد رب گوجه و ½ استکان آب جوش اضافه کنید تا مایه گوشت گراتن خوب بپزد جا بیفتد. سپس زیر گاز را خاموش کنید.

برای درست کردن سس بشامل به این ترتیب عمل کنید:

در طرز تهیه سس سفید یا سس بشامل یک قاشق کره و یک قاشق آرد همه منظوره را با هم به مدت یک دقیقه تفت دهید. یک لیوان شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید تا مواد سس گوله نگردد و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد. در مرحله بعد ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید. اگر احیانا سس بشامل سفت شد بعد از ده دقیقه دو سه قاشق شیر به آن اضافه کنید.

پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بندی آب بپزید و آبکش کنید.

کف ظرف پیرکس را با کمی روغن چرب کنید و مقداری از پاستای آبکش شده را بریزید، به ترتیب یک لایه مایه گراتن، سس بشامل و دوباره یک لایه پاستا. به این ترتیب پیش بروید تا لایه آخر که فقط سس بشامل و روی آن پنیر پیتزا بریزید. روی پنیر پیتزا هم فلفل دلمه ای نگینی خرد شده بپاشید و در صورت تمایل کمی قارچ اسلایسی خرد شده بریزید. گاتن پاستا را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بگذارید تا پنیر آب و طلایی گردد.

طرز تهیه انواع گراتن پاستا

*برای درست کردن انواع گراتن پاستا می توانید به جای گوشت چرخنموده مایه گراتن را با گوشت سینه مرغ نگینی خرد شده یا سویا درست کنید و مراحل کار را به همین ترتیب طی کنید.

*برای درست کردن گراتن پاستا با بادمجان هم می توانید علاوه بر مایه گوشت به صورت لایه لایه بادمجان سرخ نموده هم بگذارید.

*اگر هم می خواهید گراتن پاستا و سیب زمینی درست کنید ابتدا سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای برش بزنید. در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید. در این فاصله سیب زمینی را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. ورقه های سیب زمینی نه باید خیلی نازک باشند و نه خیلی قطور. وقتی آب به جوش آمد سیب زمینی ها را به آب اضافه کنید و مقداری نمک اضافه کنید. حدود 7 تا ده دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها مقداری نرم و نیم پز شوند.

*در طرز تهیه گراتن پاستا به جای گوشت، مرغ یا سویا می توانید از تن ماهی، ژامبون یا سوسیس هم بهره ببرید. مقاله های طرز تهیه سوسیس خانگی و کالباس خانگی را هم می توانید برای ایده دریافت بخوانید.

*گراتن پاستا را روی گاز و بدون فر هم می توانید درست کنید. برای این کار یک ماهیتابه چدن یا رژیمی انتخاب کنید و به همین ترتیب لایه های گراتن را بچینید. درب ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزید. اگر پنیر بعد از این مدت آب نشده بود 10 دقیقه دیگر هم صبر کنید.

*سس بشامل طعم انواع پاستا و لازانیا و گراتن را صد چندان می نماید. اما اگر می خواهید گراتن را رژیمی تر درست کنید آن را بدون سس بشامل تهیه کنید. در مجموع سس بشامل نرمی و لطافت بیشتری به گراتن شما می دهد.

0 0 vote

Article Rating

منبع: افق کوروش
انتشار: 25 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 1109

به "طرز تهیه انواع گراتن پاستا با مرغ،بادمجان،سیب زمینی یا سوسیس بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع گراتن پاستا با مرغ،بادمجان،سیب زمینی یا سوسیس بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید