چگونه ماهی را خوشمزه و طعم دار کنیم؟
به گزارش مجله فروشگاه، ماهی سالمون یا با تلفظ صحیح آن (سَمون) از جمله ماهی هایی است که در کشور های اروپایی و آمریکایی هوادار زیادی دارد.
این ماهی در کشور ما کمتر شناخته شده است، ولی ماهی خور ها آن را خوب می شناسند. گوشت این ماهی قرمز متمایل به نارنجی است که بعد از پخت هم به همین رنگ می ماند. اگربا این ماهی دریخچال فروشگاه های بزرگی مثل شهروند روبرو شدید آن را خریداری کنید و به روش اهالی جمهوری چک بپزید.
1. فر اجاق گاز را با دمای 180 درجه سانتی گراد، 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 روشن کنید تا گرم گردد. در این فاصله با یک چاقوی تیز ماهی را به صورت طولی به دو نیم تقسیم کنید. در حین دو نیم کردن ماهی، تیغ آن را هم جدا کنید.
2. ماهی دو نیم شده را باز نموده و روی سینی فر که پیش از این با کره چرب شده است، قرار دهید.
3. روی گوشت ماهی نمک، فلفل و زیره بریزید و با آب لیموترش آن را ترش مزه کنید. سطح سینی را با فویل آلومینیوم بپوشانید و مدت نیم ساعت درفر حرارت دهید. فقط توجه داشته باشید که لایه فویل لازم نیست خیلی محکم بسته گردد. اندازهی هم برای ورود هوا جا بگذارید.
4. حالا ماهی ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با جعفری تازه و برش های لیموترش یا نارنج سرو کنید.
مواد لازم برای شش نفر
یک عدد ماهی سالمون
(حدود دو کیلوگرم)
120 گرم کره
یک ق س زیره
3 ق س آبلیمو
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم جعفری تازه، لیموترش یا نارنج
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو