مقاله: طرز تهیه کوکو مجلسی اردبیل

به گزارش مجله فروشگاه، گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی و گردو گرم هستند ولی اسفناج، زرشک سرد هستند.

مقاله: طرز تهیه کوکو مجلسی اردبیل

گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. اسفناج مدر، ملین، زود هضم و دفع کننده صفرا بوده، جهت رفع التهاب و تشنگی تب های گرم، بیماری های ریه مفید است. مصرف زیاد آن برای سرد مزاجان و افراد دارای سردرد و بیماری های طحال مضر است. اسفناج به دلیل داشتن سالیسیلات باعث دفع آهن می شود به همین دلیل خدوند متعال مقادیر زیادی آهن در آن قرار داده تا مصرف کننده دچار کم خونی نشود پس بر خلاف تصور همگان موجب درمان کم خونی فقر آهن نخواهد شد. یب زمینی از گروه کربوهیدرات ها است که به گروه نشاسته نیز معروف است , ارزش غذایی و فیبر غذایی است. ویتامین های B سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد. سیب زمینی به علت دارا بودن فیبر غذایی مناسب، در تنظیم عمل کرد دستگاه گوارش وجلوگیری از یبوست مفید است. تسکین دهنده صفرا و تقویت کننده قلب و کبد و معده گرم میباشد. گردو خون ساز و تصفیه کننده خون، درمان کننده بیماریهای ریوی، مسکن دل پیچه است و خوردن آن از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند. درمان کننده بیماریهای ریوی، مسکن دل پیچه است. گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی نباید در خوردن آن اسراف کرد زیرا زیاده روی آن باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود. مخصوصا گردو برای گرم مزاج ها خوب نیست و معمولا بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند.

منبع مقاله: طرز تهیه کوکو مجلسی اردبیل

انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 1802

به "مقاله: طرز تهیه کوکو مجلسی اردبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کوکو مجلسی اردبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید