طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای
به گزارش مجله فروشگاه، برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم.

بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا، میزنیم.
گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه.
بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.
بعد هم برنج رو می جوشونیم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم نموده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه.
منبع: گردشبان
انتشار: 4 شهریور 1399
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: ushop30.ir
شناسه مطلب: 1066
به "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای" امتیاز دهید
1 کاربر به "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای" امتیاز داده است | 5 از 5
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید