طرز تهیه کوکوی تره و سیب زمینی به ساده ترین روش
به گزارش مجله فروشگاه، کوکوی تره یک غذای نونی سبک برای ناهار یا شام است که در بین گیاهخواران محبوبیت زیادی دارد. کوکو تره را با ترکیبی از مواد دیگر هم درست می نمایند. در این مطلب طرز تهیه کوکوی تره و سیب زمینی را می خوانید.
اگر هوادار کوکو سبزی باشید، حتما به کوکوی تره هم علاقه نشان می دهید. کوکوی تره یک غذای نونی سبک برای ناهار یا شام است که در بین گیاهخواران محبوبیت زیادی دارد. کوکو تره را با ترکیبی از مواد دیگر هم درست می نمایند. بعلاوه به خاطر این که سریع درست می گردد و مواد موجود در آن کاملا ساده و در دسترس است، هوادار های پروپا قرصی دارد.
مواد لازم برای 2 نفر
سبزی تره تازه: 100 تا 150گرم
سیب زمینی پخته: یک عدد میانه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
پودر گشنیز: نصف قاشق چای خوری
زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
پودر آویشن: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی تره و سیب زمینی
1- در ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید. بعد از پخت اجازه دهید سیب زمینی سرد گردد.
2- تره ها را به خوبی بشویید و تمیز کنید و بعد در دستمالی قرار دهید تا آب آن گرفته گردد، سپس با چاقوی تیز ریز آن ها را خرد کنید یا در خرد کن یا غذاساز بریزید و خرد کنید.
3-در کاسه یا ظرف مناسب و بزرگی دو عدد تخم مرغ را بشکنید. با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید تا تخم مرغ ها از لختگی دربیایند.
4- تره خرد شده را به تخم مرغ های هم زده اضافه و مجدد با همزن دستی مخلوط کنید.
5- سپس تمام ادویه ها شامل پودرگشنیز، آویشن، زردچوبه، فلفل و پودر سیر را به مخلوط تره و تخم مرغ ها اضافه کنید و نمک را هم بیفزایید.
6- سیب زمینی پخته را با گوشت کوب بکوبید یا با رنده پوره له کنید. سپس به مخلوط تخم مرغ و تره اضافه کنید. در نهایت آرد را اضافه کنید.
7- همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس در تابه نچسبی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ گردد.
8- مواد کوکو را در روغن داغ شده بریزید و اجازه دهید سرخ گردد. وقتی دو طرف کوکو سرخ شد از تابه خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو