مقاله: طرز تهیه بریانی مرغ بندری

به گزارش مجله فروشگاه، برنج که دم کشید در ظرف می کشیم و با گوشت سرخ شده یا مرغ و سیب زمینی و پیاز و نخود سرو می کنیم.

مقاله: طرز تهیه بریانی مرغ بندری

سپس پیاز را هم خلالی کرده و سرخ می کنیم خوب که طلایی شد نمک و ادویه و تفت می دهیم و بعد نخود آبپز را با پیاز مخلوط می کنیم و از مواد (پیاز و نخود) یک سومش را برمی داریم و در قابلمه ای که می خواهیم برنج را طبخ کنیم می ریزیم

در مرحله بعد مقداری روغن + بقیه ادویه ها و فلفل سیاه وبرنج خیس خورده را اضافه می کنیم و آب مرغ را به اندازه ای اضافه می کنیم تا روی برنج را بگیرد دقت کنید آب زیاد نریزید چون این برنج آبکش نمی شود.

ابتدا مرغ را با نمک فلفل ادویه و.. می پزیم تا نرم شود بعد سرخ می کنیم , سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ می کنیم

اول شعله را زیاد می کنیم آب برنج که تمام شد می گذاریم با شعله کم دم بکشد, اگر کشمش تو غذا دوست دارید کشمش را تفت دهید و با پیاز و نخود مخلوط کنید.

ادویه ها (فلفل سیاه دانه ای و نکوبیده -دارچین-زردچوبه - هل- زیره سیاه)

نکته: ادویه جات در این غذا خیلی مهم است و باید از ادویه های معطر استفاده کنید

منبع مقاله: طرز تهیه بریانی مرغ بندری

انتشار: 21 آبان 1400 بروزرسانی: 21 آبان 1400 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 1839

به "مقاله: طرز تهیه بریانی مرغ بندری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه بریانی مرغ بندری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید