طرز تهیه تارت مرغ؛ پیش غذایی لذیذ
به گزارش مجله فروشگاه، تارت مرغ یک پیش غذای خوشمزه و مدرن است. می توانید این پیش غذا را در زمانی اندک تهیه کنید و میز غذای خود را با آن آراسته تر کنید. به همین منظور در ادامه طرز تهیه تارت مرغ و خمیر مربوط به آن را توضیح می دهیم. با ما همراه باشید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - تارت مرغ را معمولا به عنوان پیش غذا سرو می نمایند. این غذا طعم خوبی دارد و تقریبا تمام افراد به ویژه بچه ها از میل کردن آن لذت می برند. این غذا از دو بخش تشکیل می گردد، نان تارت و محتویاتی که با آن را پر می کنیم. در ادامه مواد اولیه مورد احتیاج برای نان و محتویات داخل تارت و طرز تهیه هر کدام را جداگانه ذکر می کنیم.
مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه تارت مرغ
برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا باید خمیر تارت و سپس مواد میانی آن را آماده کرد. مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه خمیر تارت مرغ به توضیح زیر است.
مواد لازم | |
آرد سفید | 250 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 120 گرم |
شیر | نصف پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته:
به جای شیر از آب سرد نیز می توانید بهره ببرید، اما شیر باعث ترد شدن تارت می گردد.
به جای کره از روغن مایع هم می توانید بهره ببرید، اما کره چربی کمتری دارد.
مواد اولیه ای که برای داخل تارت به آن احتیاج دارید را در ادامه مشاهده می کنید.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز داغ | 1 پیمانه |
سینه مرغ | نصف 1 عدد |
قارچ | 200 گرم |
خامه صبحانه | 120 گرم |
پنیرپیتزا | 300 گرم |
سس خردل | 1 قاشق مرباخوری |
شیر | یک سوم پیمانه |
نمک، فلفل و پودر آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه تارت مرغ
طرز تهیه خمیر تارت
برای تهیه خمیر تارت به شیوه زیر عمل کنید:
- ابتدا کره و یک زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. حتما کره را پیش از استفاده از فریزر خارج نمایید تا به دمای محیط برسد.
- کره را به تدریج به مواد اضافه کنید و با دست بهم بزنید.
- یواش یواش شیر را نیز به مواد اضافه کنید.
- در نهایت باید به خمیری برسیم که به دست نچسبد. از آنجا که میزان جذب رطوبت در آردهای مختلف با یکدیگر فرق دارد، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد احتیاج داشته باشیم. به همین دلیل باید آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.
- مقداری نمک نیز به خمیر بیفزایید. سپس کاملا ورز دهید تا یک دست گردد.
کف یک قالب تارت را با مقدار اندکی روغن چرب کنید و خمیر را داخل قالب پهن نمایید تا تمام لبه های آن را نیز پوشش دهد.
- سپس کف خمیر را با چنگال چندتا سوراخ ایجاد می کنیم.
اکنون خمیر را برای حدود 25 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا نیم پز گردد.
تهیه مواد داخل تارت و روش پخت نهایی
حال باید مواد داخل تارت را آماده کنید، برای این منظور به شیوه زیر عمل کنید:
- باید سینه مرغ را کاملا بپزید، برای این منظور سینه مرغ را به همراه مقداری آب، یک عدد پیاز چهار قاچ شده و فلفل داخل یک قابلمه قرار داده و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا کاملا بپزد. سپس سینه مرغ را جدا نموده و ریش ریش کنید.
- دو عدد تخم مرغ را با شیر، نمک، فلفل، آویشن و مخلوط کنید و کاملا بهم بزنید. سپس خامه را نیز به آن اضافه نمایید تا سسی که برای روی مواد تارت به آن احتیاج دارید، آماده گردد.
- ابتدا پیاز داغ را روی نان تارت بریزید.
- در این مرحله مرغ های ریش ریش شده را نیز داخل نان تارت بریزید.
- قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد داخل تارت اضافه نمایید.
- اکنون سسی را که آماده نموده بودید، روی مواد بریزید.
- سپس پنیرپیتزا را روی تارت پخش کنید.
اکنون تنها کافی است که تارت مرغ را در فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم نموده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا آماده گردد.
نکته: این غذا را به جای مرغ با گوشت چرخ نموده نیز می توان تهیه کرد. برای این منظور یک پیاز متوسط را کاملا خرد و به گوشت اضافه کنید و در یک قابلمه بریزید، سپس مقداری آب و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد، سپس با مقداری کمی روغن اندکی گوشت را تفت دهید.
به همین سادگی تارت آماده است و می توانید آن را سرو کنید. این غذا تا حدی طعم پیتزا را می دهد، اما خمیر خوشمزه تر و تردتری دارد. تارت مرغ یک غذای کامل است، مرغ و قارچ موجود در آن منبع خوبی از پروتئین هستند. همچنین شیر، خامه و تخم مرغ نیز سرشار از کلسیم می باشند.
منبع: setare.com