طرز تهیه جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه
به گزارش مجله فروشگاه، اگر در پی منبع غنی امگا سه و فیبر زیاد هستید، این صبحانه یکی از برترین گزینه ها است. شیر هم که اضافه می گردد پروتئین و چربی را نیز باید به داشته هایش اضافه کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- یک لیتر شیر
- 1 ¼ پیمانه جو پرک
- دو قاشق غذاخوری پودر تخم کتان
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه آلبالوی خشک
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک پیمانه تمشک
طرز تهیه
- در یک قابلمه بزرگ، 3.5 پیمانه شیر، جو، تخم کتان و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید حدود 10 دقیقه در حالت نیم جوش بماند و شما نیز به طور مدام آن را هم بزنید.
- پس از ده دقیقه، آلبالو و دارچین را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا غلات پخته و خامه ای شوند.
- آنها را از روی حرارت بردارید و برای مزه دار شدن کمی شکر اضافه کنید. آنها را میان کاسه ها تقسیم کنید و روی آنها شیر بریزید و تمشک یا شاه توت قرار دهید.
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: ushop30.ir
شناسه مطلب: 2099
به "طرز تهیه جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید