طرز تهیه پستو : بهترین پستو را در خانه تهیه کنید

به گزارش مجله فروشگاه، نکته اصلی این دستور پستو کلاسیک، اضافه کردن ریحان در انتهای کار به جای مخلوط کردن همه چیز به یکباره است. به این ترتیب ریحان له نمی گردد و طعم خود را از دست نمی دهد و رنگ سبز پر طراوت خود را حفظ می نماید.

طرز تهیه پستو : بهترین پستو را در خانه تهیه کنید

جهت دریافت خدمات قیمت درب ضد سرقت فلزی ایرانی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین درب ضد سرقت ایرانی و خارجی میباشد.

مواد لازم برای سس پستو

½ فنجان دانه کاج

¾ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

2 حبه سیر، ریز رنده شده

6 فنجان برگ ریحان (حدود 3 دسته)

¾ فنجان روغن زیتون فوق بکر

1 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه سس پستو

فر را از قبل تا 350 درجه گرم کنید. دانه های کاج را روی یک ورقه پخت ریخته و تست کنید، 5-7 دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند. سپس به یک پردازنده مواد غذایی منتقل کنید و بگذارید خنک گردد. پنیر و سیر را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا خوب خرد شوند، حدود 1 دقیقه. ریحان را اضافه نموده و با کار کردن دستگاه، روغن را در یک جریان آهسته و ثابت اضافه کنید تا پستو بیشتر صاف گردد، حدود 1 دقیقه باهم بزنید. در آخر نمک را اضافه کنید.

از این سس می توانید برای تهیه پاستا پستو بهره ببرید، بعد از آبکش کردن پاستا سس را به همراه کمی کره به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

منبع : bonappetit.com

منبع: چمدان
انتشار: 1 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1399 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 807

به "طرز تهیه پستو : بهترین پستو را در خانه تهیه کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پستو : بهترین پستو را در خانه تهیه کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید