مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ

به گزارش مجله فروشگاه، سرویس آشپزی - اگر علاقمند به امتحان غذا های بین المللی هستید، تهیه باتر چیکن یا مرغ کره ای را به شما توصیه می کنیم. این غذا یک خورش تند و پر از ادویه بوده که مانند سمبوسه هندی در سراسر جهان هواداران زیادی دارد. شما می توانید به سادگی و با استفاده از مواد غذایی موجود در آشپزخانه این غذای خوش عطر کره ای را درست نموده و از خوردن آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه این غذا را به سه روش عالی به شما خواهیم آموخت.

مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ

هنگام تفت دادن ادویه مراقب باشید ادویه ها نسوزند، همین که عطر ادویه ها بلند گردد کافی است؛ حرارت بالا باعث تلخ شدن ادویه ها می گردد.

در صورتی که تمایلی به خوردن غذا های تند ندارید، فلفل قرمز را از دستور غذا حذف کنید.

باتر چیکن یکی از معروف ترین غذا های هندی و مناسب برای میهمانی است. دستور پخت این غذا بسیار پر ادویه بوده که ممکن است با ذائقه ایرانی سازگاری نداشته باشد؛ بنابراین می توانید بسته به ذائقه خود میزان تندی آن را تنظیم کنید. همچنین اگر به غذاهای هندی علاقمند هستید، خواندن مقاله طرز تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ را نیز به شما پیشنهاد می کنیم. امیدواریم این غذای خوشمزه را در منزل درست نموده و نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

منبع مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ

انتشار: 6 آبان 1400 بروزرسانی: 6 آبان 1400 گردآورنده: ushop30.ir شناسه مطلب: 1818

به "مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه باتر چیکن به 3 روش عالی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید