مقاله: طرز تهیه نان قندی سنتی و خانگی
به گزارش مجله فروشگاه، کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید کمی آن را چرب نموده و مقداری سبوس روی آن بپاشید، خمیر را روی سینی با دست پهن کنید. با استفاذه از چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید.
زرده تخم مرغ و زعفران دم نموده را مخلوط نموده و سطح خمیر را با استفاده از برس مخصوص به آن آغشته کنید؛ سپس مقداری کنجد روی آن بپاشید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا بپزد. 5 دقیقه آخر، گریل فر را روشن کنید تا روی آن برشته گردد.
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. شکر، روغن، ماست و هل را در کاسه ای عظیم ریخته و هم بزنید. نمک، وانیل، بیکینگ پودر و آرد را حتما سه بار الک کنید. سپس طی چند مرحله (کم کم) آن ها را به مخلوط اضافه نموده و کمی ورز دهید (خمیر نباید روغن بیندازد).
اگر دوست دارید نان قندی شما نرم باشد، ضخامت آن را بیشتر بگیرید همچنین چند دقیقه بعد از آنکه آن را از فر خارج کردید و کمی خنک شد آن را در ظرف در دار قرار دهید. اما اگر می خواهید نان قندی شما برشته و ترد باشد هم خمیر را نازک تر بگیرید و هم بیرون قرار دهید تا خشک گردد.
منبع مقاله: طرز تهیه نان قندی سنتی و خانگی